loader image
Skip to content

Uhrinwest a zempléni régióban

Az Uhrinwest Kft. 2009 óta működik sikeresen a fővárosi régióban, hozzávetőlegesen 35 embernek biztosít állandó, megbízható munkahelyet. A cég nemrégiben a kelet-magyarországi régióban terjeszkedett, Füzérradványban nyitotta meg Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei székhelyét. Az ügyvezető, Uhrin Sándor elmondta, kiemelten fontos számára a régió fejlődése, több projektben dolgoznak azon, hogy a térség középületeinek állagát megóvják, illetve munkahelyet biztosítsanak a helyi munkavállalóknak.

 
Az elmúlt 14 évben az Uhrinwest Kft. több nagy projektben is közreműködött fő- és alvállalkozóként egyaránt. A teljesség igénye nélkül kiemelve pár munkánkat, többek között a Szépművészeti Múzeum külső rekonstrukciója, a Magyar Zene Háza geotermikus fűtésének földmunkái, illetve a Duna Aréna földmunkálatainak elvégzése is a mi feladataink közé tartozott. A több kilométeres kerékpárút mellett a legbüszkébbek talán a csömöri és a budaörsi református templom építésére vagyunk, amelyekben generálkivitelezőként vettünk részt” – kezdte Uhrin Sándor, a cég ügyvezetője.
 
Miközben az Uhrinwest Kft. Budapesten és Pest megyében jelenleg is több projekten dolgozik, az elmúlt időszakban nyitottak a zempléni régió irányába is. Ennek hatására mára elmondhatjuk, hogy ebben a térségben is sikeresen megvetették a lábukat, jelenleg 14 kollégával nyújtanak építőipari szolgáltatást Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.
 
Észak-keleti divíziónk több szép projektet zárt sikerrel az elmúlt években. Ilyen például a Füzérradványi Károlyi-kastély területén található pavilonok felújításának közműépítési munkái, és sürgős állagmegóvása, a falu református templomának teljes belső felújítása és fűtésének korszerűsítése, vagy Füzérkomlóson az út és a járda építése. Jelenleg két nagyobb megbízáson dolgozunk Zemplénben: a Vágáshutai faluház teljes körű felújításán, illetve a hollóházi piactér kialakításán” – tette hozzá Uhrin Sándor, akinek személyes szívügye a térség fejlesztése.

Kapcsolat