loader image
Skip to content

Újabb nagyszabású projektbe kezdett az Uhrinwest Kft: elindult a Budaörsi Református Gyülekezeti Központ építése

Újabb nagyszabású projektbe kezdett az Uhrinwest Kft.. Cégünk a közelmúltban megkezdte a Budaörsi Református Gyülekezeti Központ építését. A Budaörsi Református Egyházközség pályázatán mi nyertük meg a lehetőséget arra, hogy megépítsük a helyi gyülekezet új otthonát. A projekt keretében két létesítmény készül: egy kétlakásos parókia és a templom.

Jelenleg az első ütem zajlik, gőzerővel készül a parókia, amelyet a tervek szerint szeptemberben adunk át. A napokban a vasbeton alapozás zajlik és a felmenő falak épülnek.

A templom alapozási munkái várhatóan május végére készülnek el.

Az építkezés folyamatosan zajlik, 10 szerkezetépítő szakmunkás, 5 kőműves és 5 segédmunkás dolgozik a helyszínen, akikhez szakaszosan csatlakoznak a szakkivitelezők is. A munkát Borbély Károly főépítésvezető irányítja.

Varga Norbert műszaki igazgató azt is elárulta, hogy a projekt várhatóan rekord idő alatt készül el.
A templom és a parókia párhuzamosan, egyszerre épül majd, ugyanis a két épület gépészetileg kapcsolódik egymáshoz.
Az építkezés organizációja külön feladatot jelent, ugyanis a település központjában helyezkedik el, egy nagyon forgalmas utcán. Ezért is kérjük a lakosság együttműködését és megértését az előttünk álló hónapokban.

Az építési területen a járványügyi helyzet ellenére folyamatos a munkavégzés, a dolgozók minden higiéniai előírást szigorúan betartanak.

 

Kapcsolat